Bilkay, İzmir Emniyet Müdürlüğü görevini Uslu'ya devretti

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan Ali Bilkay, görevini Kastamonu İl Emniyet Müdürü Sami Uslu’ya devretti.

Google Haberlere Abone ol
Bilkay, İzmir Emniyet Müdürlüğü görevini Uslu'ya devretti

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan Ali Bilkay, görevini Kastamonu İl Emniyet Müdürü Sami Uslu’ya devretti. Devir teslim töreninde konuşan Bilkay, “Yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız oldu. İzmirliler haklarını helâl etsin.” dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen devir teslim töreni, Bilkay’ın Uslu’yu karşılaması ve birlikte polis tören mangasını selamlamalarıyla başladı. Makama birlikte geçen Bilkay ve Uslu, burada açıklamalarda bulundu. Ali Bilkay, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü görevine 25 ay önce başladığını belirterek, “Bu mübarek cuma günü, görevimi çok değerli bir arkadaşıma devrediyorum. 25 aylık süreçte İzmir halkının mutluluğu ve huzuru için görev yaptık. Yaptıklarımız vardır, yapamadıklarımız vardır ama samimi olarak çalıştığımıza inanıyorum. Yaptıklarımız için teşekkür beklemiyorum ama yapamadıklarımız için özür diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah bu değerli kardeşimizin, bayrağı daha da yukarı taşıyacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

İzmir İl Emniyet Müdürü Sami Uslu da Bilkay'ın başarılı çalışmalar yaptığını ifade ederek, “Kamu görevlilerinin vazifeleri, belli süreler sonra nihayete eriyor. Şahsım, teşkilatım ve İzmir halkı adına Ali Bilkay'a teşekkür ediyorum. Bundan sonra İzmir halkına hizmet etmekten mutluluk duyacağım." dedi. Uslu, daha sonra İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti. Toprak da Uslu’ya görevinde başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar