Bilici: Kalite, hep birlikte yürütülmesi gereken bir süreçtir

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Bursa Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman ve Belgelendirme Müdürü Mithat Kaleoğlu, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bilici’yi ziyaret etti. Ziyarette eğitimde kalite konusunda Milli Eğitim Müdürlüğü...

Google Haberlere Abone ol
Bilici: Kalite, hep birlikte yürütülmesi gereken bir süreçtir

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Bursa Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman ve Belgelendirme Müdürü Mithat Kaleoğlu, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bilici’yi ziyaret etti.

Ziyarette eğitimde kalite konusunda Milli Eğitim Müdürlüğü ve TSE’nin işbirliği ile yapılabilecek çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı. Mustafa Bilici, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirirken, "Kalite sonuç değil bir süreçtir. Eğitimde toplam kalite, bütün iş gören ve öğrencilerin aktif bir şekilde katıldığı sürekli iyileştirmeler ile artan paydaş memnuniyetinin karakterize ettiği bir eğitim kültürü olarak tanımlanıyor." dedi.

Kalitenin her alanda hakim konuma gelmesi için çalıştıklarını ifade eden (TSE) Bursa Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman da eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyledi.

CİHAN

Yorumlar