BİDEF ve Beşminare Düşünce Akademisi kahvaltıda buluştu

Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) Yönetim Kurulu üyeleri ve Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
BİDEF ve Beşminare Düşünce Akademisi kahvaltıda buluştu

Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) Yönetim Kurulu üyeleri ve Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Beşminare Düşünce Akademisi tarafından verilen kahvaltıda, daha güzel bir Bitlis için her iki dernek üyeleri fikir alışverişinde bulundu.

Burada bir konuşma yapan Beşminare Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer, “BİDEF’in bizleri ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğumuzu baştan ifade etmek isterim. BİDEF’in kıymetli başkanı Yaşar İzsiz beyefendi, başkan vekili Yücel Oto beyefendi ve federasyonun birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan onur duyduk. Bitlis’in tüm derneklerinin bu federasyonun çatısı altında toplanması ve ilimizin bu önemli kurumuna güç vermesi gerekiyor. BİDEF’in son süreçte ortaya koyduğu sinerjiyi, dinamizmi takdir ve hayranlıkla izliyoruz. BİDEF’in tüm neferlerine Bitlisliler olarak şükran ve minnet borçluyuz.” ifadelerini kullandı.

BİDEF Başkanı Yaşar İzsiz ise “Beşminare Düşünce Akademisi ile bir araya gelmeyi uzun süredir istiyorduk ancak bugüne nasip oldu. Beşminare Düşünce Akademisi'nin değerli başkanı Serdar Durer’in tüm çalışmaları ve çabaları takdire şayandır. Bitlis Dernekler Federasyonu olarak göreve geldiğimiz günden bu yana ilimiz için bir şeyler yapmak adına ciddi anlamda mesai harcıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana BİDEF’e katılan STK sayısında çok ciddi bir artış oldu. Buda çalışmalarımızın neticesinde oldu. BİDEF’in daha ayakları üzerinde duran, daha ciddi bir sivil yapılanma olması için çalışmalarımız devam edecek. Bugün bizleri burada ağırlayan Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

BİDEF Başkan Vekili Yücel Oto’da şunları söyledi: “Bitlis’in tüm değerlerine sahip çıkan, tüm güzelliklerini elinden geldikçe gün yüzüne çıkarmaya çalışan bir BİDEF olmak için yola çıktık. Hedeflerimize hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Tek amacımız Bitlisimizi en iyi şekilde temsil etmektir. BİDEF’e ülkemizin her yerindeki Bitlis’i temsil eden derneklerin katılmasını arzu ediyor, bununla ilgili de sürekli çalışıyoruz. İstanbul gibi Dünya’nın sayılı metropollerinden birinde BİDEF’e ciddi anlamda zaman, emek harcıyoruz. Bitlisimiz için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla beyin fırtınaları koparıyoruz. BİDEF’in daha güçlü, daha kendisini idame ettirebilen bir kurum olması içinde çok ciddi bir çaba içerisindeyiz. Sürekli değişik projeler yapıp hayata geçiriyoruz. BİDEF başkanımız Sayın Yaşar İzsiz Bey başta olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerimizle tek amacımız Bitlis için bir şeyler yapmaktır. Bugün bizleri Bitlis’te ağırlayan Beşminare Düşünce Akademisinin değerli başkanı Serdar Durer’e ve yönetim kurulu üyelerine içtenlikle teşekkür ediyoruz.”

CİHAN

Yorumlar