Bıçaklı soygun kamerada

Ümraniye'de, 2 soyguncunun bir marketi bıçak kullanarak soyması kameralara yansıdı. Marketteki görevli kadının boğazına bıçak dayayan zanlılar, saniye saniye görüntülendi. Olay, geçtiğimiz günlerde Altınşehir Mahallesi'ndeki bir markette...

Google Haberlere Abone ol
Bıçaklı soygun kamerada

Ümraniye'de, 2 soyguncunun bir marketi bıçak kullanarak soyması kameralara yansıdı. Marketteki görevli kadının boğazına bıçak dayayan zanlılar, saniye saniye görüntülendi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Altınşehir Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi. Akşam saatlerinde markete gelen 2 soyguncu, hemen para kasasına yöneldi. Ellerinde bıçak olan şahıslardan biri kasiyeri etkisiz hale getirdi. Kadının boğazına bıçak dayayan zanlı kasadaki paraları istedi. Korkudan şoka giren market görevlisi kasayı açarak sessizce bekledi. Bu sırada zanlılardan biri çevreyi kontrol etti. Diğer şahıs da kasadaki paraları ceplerine doldurdu. Bütün parayı alan 2 soyguncu olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Soygun anı marketteki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, kapıdan giren 2 zanlı doğrudan kasaya yöneliyor. Biri hemen kasiyer kadının boynuna sarılarak boğazına bıçak dayıyor. Diğer zanlı da gözcülük yapıyor. Korkudan hareket etmediği görülen kadının çaresizce soyguncuları seyrettiği görülüyor. Saniyeler içinde paraları ceplerine dolduran hırsızlar olay yerinden kaçıyor.

Bu arada soygun ihbarı üzerine olay yerine gelen Ümraniye Asayiş Büro Ekipleri, iş yerindeki ve çevredeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalarda, soygunu O.B.G ve S.D’nin gerçekleştirdiği belirlendi. Takibe alınan O.B.G ve S.D, evlerinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 zanlı da Anadolu Adliyesi'ne çıkartıldı. Birçok suçtan sabıkalı olan şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soyguncuların olay sırasında market görevlisini boğazını kesmekle ve öldürmekle tehdit ettikleri belirlendi.

CİHAN

Yorumlar