Bıçaklı kavgada bir kişi tutuklandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen ve 4 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgada mahkemeye çıkarılan 3 kişiden birisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ereğli'de geçtiğimiz gece araç muayene istasyonunda çıktığı iddia edilen...

Google Haberlere Abone ol
Bıçaklı kavgada bir kişi tutuklandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen ve 4 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgada mahkemeye çıkarılan 3 kişiden birisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ereğli'de geçtiğimiz gece araç muayene istasyonunda çıktığı iddia edilen olayda mahkemeye sevk edilen 3 kardeşten Günhan D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Meydana gelen olayda Umut Yasin Ş. ve Levent T. ile Günhan D. ile ağabeyleri Onur ve Gökhan tartışmaya başlamış, tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönmüştü. Olayda Umut Yasin Ş. ve Levent T. bıçaklanarak ağır yaralanmış, Ereğli Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyatların ardından yoğun bakıma alınmıştı. Kavgaya karıştıkları iddia edilen Günhan D. ve ağabeyleri Onur ile Gökhan karakolda alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından ifadeleri alınan 3 kardeş daha sonra tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkemede bıçaklama olayını kendisi işlediği söylediği öğrenilen Günhan D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ağabeyler Onur ve Gökhan ise serbest bırakıldı. Olayda ağır yaralanan hastanede yoğun bakıma alınan Umut Yasin Ş. ve Levent T. nin hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar