Bıçaklanan kadını kurtarmak isteyen lokantacının katil zanlısı tutuklandı

Mersin'de bir kadını bıçaklarken, kurtarmak isteyen lokanta sahibini öldürdüğü iddia edilen Nedim A.

Google Haberlere Abone ol
Bıçaklanan kadını kurtarmak isteyen lokantacının katil zanlısı tutuklandı

Mersin'de bir kadını bıçaklarken, kurtarmak isteyen lokanta sahibini öldürdüğü iddia edilen Nedim A. (25) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaşı 18'den küçük iki kişi ise serbest bırakıldı.

Önceki gün meydana gelen olayda Sevcan G., yanındaki F.A. isimli kadın ile bindikleri minibüsten Hal Mahallesi 141. Cadde sonunda indikten sonra kendilerini motosiklet ile takip eden 2 kişinin saldırısına uğramıştı. Sevcan G.nin bıçaklandığı gören lokanta sahibi Uğur Oruç Körkün (42) kadını kurtarmaya çalışırken kalbine aldığı bıçak darbesi sonrası kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Olaydan sonra çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kadınlara saldırdığı iddia edilen şüphelilerin Nedim A. (25) ile B.A. (16) ve Y.E.A. (17) olduğunu tespit etti. Şüpheliler yapılan çalışmalar sonunda suç aleti bıçak ile birlikte saklandıkları adreslerinde yakalandı. Cinayeti Nedim A.nın işlediği ifade edildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan Nedim A. Cinayet Büro Amirliği, yaşları 18'den küçük olan B.A. ile Y.E.A. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün adliyeye sevk edildi. Zanlılardan bıçağı kullandığı iddia edilen Nedim A. mahkemece tutuklandı. B.A. ile Y.E.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
CİHAN

Yorumlar