Bıçaklanan kadını kurtarmak isteyen lokanta sahibi öldürüldü (2)

Mersin'de bir kadını saldırıdan kurtarmak isteyen lokanta sahibi bıçaklanarak öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Bıçaklanan kadını kurtarmak isteyen lokanta sahibi öldürüldü (2)

Mersin'de bir kadını saldırıdan kurtarmak isteyen lokanta sahibi bıçaklanarak öldürüldü. Olayda hafif yaralanan kadın ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Sevcan G.(18) isimli kadın, yanındaki F.A. isimli kadın ile bindikleri minibüste kavga etmeye başladı. Duruma öfkelenen minibüs sürücüsü, kadınları Hal Mahallesi 141. Cadde sonunda indirdi. Bu sırada minibüsü takip eden ve motosiklet üzerinde bulunan kimliği belirlenemeyen iki kişi, kadınlardan Sevcan G.'ye bıçakla saldırmaya başladı. Sevcan G.'nin imdat çığlıklarını duyan ve cadde sonunda lokanta işleten Uğur Oruç Körkün (42), kavga yerine gelerek tanımadığı kadını kurtarmaya çalıştı. Bu sırada saldırgan şahıslardan biri Sevcan G.'yi hafif şekilde yaralarken Körkün'ü kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan Körkün, özel bir araçla kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi'nde yapılan bütün müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hafif yaralanan kadınlardan Sevcan G. ise Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sevcan G. buradaki tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Siteler Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Sevcan G. polis aracına bindirildiği sırada görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi. "Ben bıçaklamadım bıçaklandım" diyen Sevcan G. bıçaklanma nedeninin kavga olduğunu söyleyerek, içeriği hakkında bilgi vermedi.

Hayatını kaybeden Körkün'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaydan sonra saldırganlarla birlikte kaçan F.A. isimli kadını arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Saldırganlardan birinin ise F.A.'nın erkek arkadaşı olduğu iddia edildi. CİHAN

Yorumlar