Bıçakla saldıran kızını merdaneyle öldüren anne tutuklandı

Bursa’da kendisini bıçaklayan kızını merdaneyle döverek öldürdüğü iddia edilen anne, Bursa Adliyesi'ne çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bıçakla saldıran kızını merdaneyle öldüren anne tutuklandı

Bursa’da kendisini bıçaklayan kızını merdaneyle döverek öldürdüğü iddia edilen anne, Bursa Adliyesi'ne çıkarıldı. Gece de kaldığı nezarethanede sürekli ağladığı için ifadesi tam olarak alınamayan annenin, adliye de de sürekli gözyaşı döktüğü öğrenildi.

Dün gerçekleşen olayda; Bursa Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Acar Soy Sitesi D Blok'ta oturan Yasemin Y. (24) kendisine para vermediği gerekçesiyle tartıştığı annesi Sübiye Y.'yi (42) bacağından bıçakla yaraladı. Bunun üzerine mutfakta bulunan merdaneyi eline alan Sübiye Y. ise kızının başına vurarak, ölmesine neden oldu. Kızının öldüğünü anlayan anne, daha sonra polise ihbarda bulunarak teslim oldu. Polisler tarafından gözaltına alınan Sübiye Y.,’nin gece boyunca nezarethanede sürekli ağladığı, hiç susmadığı bildirildi.

NE OLUR ÇEKMEYİN

Sürekli ağladığı için kapsamlı ifadesi alınamayan 2 çocuk annesi kadın, bugün nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Son telefon görüşmeleri de mercek altına alınan Sübiye Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak hapishaneye gönderildi.
Sübiye Y.,’nin hakim karşısında da sürekli ağlayarak, “Ben ne yaptım, öldürün beni, kızımın bütün günahı bende. Ben öldüm.” şeklinde söylediği belirtildi.
Adliye çıkışında kızı Yasemin Y. tarafından bacağından bıçaklanan Sübiye Y.’nin sekerek yürüdüğü görüldü. Sürekli gözyaşı dökerek ilerleyen Sübiye Y. görüntü almaya çalışan basın mensuplarına yalvararak çekim yapmamalarını istedi. Yüzünü eşarbı ile kapatarak polislerin kollarında yürümeye çalışan Sübiye Y., gazetecilerin “Neden kavga ettiniz” şeklinde ki sorularına ise ağladığı için cevap veremedi. Bu arada olayla alakalı ifadesine başvurulan baba Hilmi Y. ise kızının uyuşturucu kullanmadığını söylediği kaydedildi.

Yaşanan acı olay sonrasında annesi tarafından başına merdane ile vurularak öldürülen 24 yaşındaki Yasemin Y.’nin asıl ölüm nedeninin ise ölen kızın kanından alınan örneklerden sonra belli olacağı aktarıldı.

Yasemin Y.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bilecik'in Pazaryeri ilçesine gönderildi.


CİHAN

Yorumlar