Bıçak zoruyla 3 çocuk annesine tecavüz eden sanığa 49 yıl hapis

Bıçaklı tecavüzcü zanlısına 15 yıl daha hapis cezası verildiDiyarbakır’da adres sorma bahanesiyle girdiği evlerde genç kızlara bıçakla cinsel saldırıda bulunan ve daha önce ağır ceza mahkemesince 'Silahlı olarak konutta yağma', 'Silahlı olarak konut doku.

Google Haberlere Abone ol
Bıçak zoruyla 3 çocuk annesine tecavüz eden sanığa 49 yıl hapis

Bıçaklı tecavüzcü zanlısına 15 yıl daha hapis cezası verildi

Diyarbakır’da adres sorma bahanesiyle girdiği evlerde genç kızlara bıçakla cinsel saldırıda bulunan ve daha önce ağır ceza mahkemesince 'Silahlı olarak konutta yağma', 'Silahlı olarak konut dokunulmazlığı ihlali' ve 'Çocuğun cinsel istismarı’ suçlarından 34 yıl hapis cezasına çarptırılan Fatih N. isimli sanık, başka bir tecavüz davasından 15 yıl daha hapis cezasına çarptırıldı.

    Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 17 yaşındaki R.A.'ya adlı kıza cinsel saldırı olayından dolayı Diyarbakır 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve birkaç ay önce 'Silahlı olarak konutta yağma', 'Silahlı olarak konut dokunulmazlığı ihlali' ve 'Çocuğun ruh ve beden sağlığı bozulacak şekilde cinsel istismarı' suçlarından 34 yıl ağır hapis cezasına çarptırılan sanık Fatih N., başka suçtan da hakim karşısına çıktı. Diyarbakır Asliye Ceza Mahkemesi’nde cinsel istismar suçundan yargılanan Fatih N.’nin karar duruşması yapıldı. Duruşmaya Fatih N., avukatı ile müşteki ve avukatları hazır bulundu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede sanığın geçen yıl mart ayında Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde girdiği bir binada halı silkeleyen 17 yaşındaki R.A.'nın ağzını kapattıktan sonra boğazına bıçak dayayıp onu eve soktuğu daha sonra bıçak zoruyla evdeki 100 TL ve çeyrek altını aldığını belirtti. İddianamede sanığın genç kızı öldürme tehdidinde bulunduğu iki kez cinsel saldırıda bulunarak evden kaçtığı belirtildi. Sanığın bu olaydan dolayı 34 yıl hapis cezasına çarptırıldığına dikkat çekildi.

    Sanığın bu olaydan bir hafta sonra evli ve 2 çocuk annesi H.A.'nın evine girdiğinin belirtildiği iddianamede, “Genç kadını önce bıçakla yaralayan sanık, 3 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde H.A.'ya tecavüz etmiştir. Kadının bağırması üzerine toplanan mahalle sakinleri, sanığın kaçmaya çalışırken yakalayarak polise teslim etmiştir. Mağdurlar sanığı polis merkezinde teşhis etmiş, sanık ise suçunu itiraf etmiştir.” denildi. Bunun üzerine hakim sanığın savunmasını aldı. Sanık Fatih N., suçunu kabul etti. Mahkeme, sanığı tecavüz suçunun üst sınırından 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. CİHAN

Yorumlar