Beyzaspor'da hedef play-offa çıkmak

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B grubunda mücadele eden Beyzaspor, 12 takımın bulunduğu grupta oynadığı 17 maçta 12 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 35 puan topladı.

Google Haberlere Abone ol
Beyzaspor'da hedef play-offa çıkmak

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B grubunda mücadele eden Beyzaspor, 12 takımın bulunduğu grupta oynadığı 17 maçta 12 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 35 puan topladı. 4. sırada olan Beyzaspor’un hedefinin ilk dört arasına girip play-off oynamak olduğu bildirildi.

Hafta sonu deplasmanda Antakya Belediyespor ile karşılaşacak Beyzaspor'da hedef maçtan galip ayrılarak seriyi devam ettirmek. Antrenmanlarda moralli ve hırslı oldukları görülen oyuncular Antakya Belediyespor maçını da kazanarak çıkışı sürdüreceklerini söyledi. Takım kaptanı Ömer Bozdoğan, şu ana kadar yaptıkları maçlarda iyi sonuçlar aldıklarını, bundan sonra da aynı doğrultuda çalışarak hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi. Bozdoğan, "Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Antakya Belediyespor maçından iyi bir sonuçla ayrılacak güçteyiz. Ayrıca bize Erzurum ve Kars deplasmanları için katkıda bulunan Yeni Adana seyahat firması yönetim kurulu başkanı Erdal Çetin ile Adana Çimento Genel müdürü Kemal Doğansel'e teşekkür ediyoruz." dedi.

Beyzaspor Antrenörü Yusuf Kenan Kök ise iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, hafta sonu Tokat Niksar sporu 3-1 yenerek bunu sürdürdüklerini bildirdi. Deplasmanda oynayacakları Antakya Belediyespor maçını kazanmak istediklerini anlatan Kök, "Takım olarak iyi bir form grafiği yakaladık. Bunu başaracak güçteyiz." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar