Beyşehirli işadamları iftarda buluştu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Beyşehir Sanayiciler ve İşadamları Derneği(BEYSİAD) yönetimi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında bir iftar programı düzenledi. Yalı Balık Evi’nde düzenlenen programa CHP Beyşehir İlçe...

Google Haberlere Abone ol
Beyşehirli işadamları iftarda buluştu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Beyşehir Sanayiciler ve İşadamları Derneği(BEYSİAD) yönetimi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında bir iftar programı düzenledi. Yalı Balık Evi’nde düzenlenen programa CHP Beyşehir İlçe Başkanı Nevzat Aras, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, SP İlçe Başkanı Mustafa Uzun, Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Deniz Öztulum, Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Adem Metli, Beyşehir Şöforler Odası Başkanı Oktay Kacar, BEYSİAD Başkanı Atila Almaz, Sesiad Başkanı Mustafa Çelmeli ve Beyşehirli işadamları katıldı. BEYSİAD Başkanı Almaz ile yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşılarken programa iştirak eden İşadamları ile yakından ilgilendiler.

BEYSİAD Başkanı Almaz, "Dernek olarak vermiş olduğumuz iftar programımıza hepiniz hoş geldiniz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem den azad olan on bir ayın sultanı mübarek ramazan-ı şeriflerinizi tebrik eder, birlik ve beraberliğimizin, katlanarak devam etmesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim." diye konuştu.

İftara katılan iş adamlarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Başkan Almaz, "Derneğimizin içinde bulunduğumuz bu mübarek ayda bir araya gelmemize sebep olmuş bu beraberliğin devam etmesini temenni eder hepimiz için hayırlı iş kapılarını açmasına vesile olmasını dilerim." dedi.

CİHAN

Yorumlar