Beypazarı’nda bir evde yetiştirilen Hint kenevirleri imha edildi

Ankara Beypazarı ilçesinde bir evin çevresine ekilmiş 3 bin 400 kök Hint keneviri ile 1 kilo kubar esrar jandarma operasyonu ile ele geçirilerek, imha edildi.Bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Karaşar Mahallesi'ndeki Ahmet K. ve Kazım K....

Google Haberlere Abone ol
Beypazarı’nda bir evde yetiştirilen Hint kenevirleri imha edildi

Ankara Beypazarı ilçesinde bir evin çevresine ekilmiş 3 bin 400 kök Hint keneviri ile 1 kilo kubar esrar jandarma operasyonu ile ele geçirilerek, imha edildi.

Bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Karaşar Mahallesi'ndeki Ahmet K. ve Kazım K. isimli şahısların oturduğu evde cumhuriyet savcılığının talimatıyla arama yaptı. Evin içerisi ve çevresinde inceleme yapan jandarma, yerleşim yerinden uzak arazinin değişik noktalarına çok sayıda kök Hint keneviri ekildiğini tespit etti. Kenevirlerin sulamak için borularla sistem döşendiği, fark edilmemesi için de üzerinin çalılarla örtüldüğü belirlendi.

Aramalar sonucu Ahmet K.'ya ait evin teras katı ve bahçesinde saksılar içinde ekilmiş halde 3 bin 400 kök Hint keneviri ile 1 kilo civarında kubar esrar bulundu. Ele geçirilen uyuşturucular boş bir arazide jandarma nezaretinde atık lastiklerle yakılan ateşle yakılarak imha edildi. Ekiplerin, olayla ilgili şüpheli şahısları arama çalışmaları sürüyor.

CİHAN

Yorumlar