Beyoğlu’nda yanan tarihi bina korkuttu

Beyoğlu’nda tarihi sübyan mektebinde çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. Alev ve dumanlar tüm sokağı kaplarken, vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu’nda yanan tarihi bina korkuttu

Beyoğlu’nda tarihi sübyan mektebinde çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. Alev ve dumanlar tüm sokağı kaplarken, vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Evin içinde bulunan 2 kişi vatandaşlar tarafından tahliye edilerek yara almadan kurtarıldı.

Olay Kasımpaşa Kadı Ahmet Mahallesi Paşa Yokuşu’nda meydana geldi. Osmanlının son döneminden kalma sübyan mektebinde henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alev ve dumanlar tüm sokağı kaplarken, vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. İtfaiyeciler yangına müdahale etmekte zaman zaman güçlük çekti. Evin içinde bulunan iki kişi vatandaşlar tarafından tahliye edilerek, olaydan yara almadan kurtarıldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 2sığınmacının binada yaşadığını belirterek, “Herhangi bir yaralama ya da ölüm yok. İnşallah bu yapıyı restore edip, vatandaşların hizmetine sunacağız.” dedi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. CİHAN

Yorumlar