Beyoğlu'nda Trafo Patladı, Elektrikler Kesildi

Beyoğlu'nda BEDAŞ'a ait elektrik indirici trafo merkezinde saat 14.00 sıralarında patlama oldu. Patlama sonucunda İstiklal Caddesi'nde elektrikler kesildi.

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu'nda Trafo Patladı, Elektrikler Kesildi

Beyoğlu'nda BEDAŞ'a ilişkin 'indirici trafo merkezi'nde patlama oldu. Patlamadan sonra trafoda yangın çıktı. Yangın nedeni ile alanda sıkı duman oluştu. Trafodaki patlama nedeni ile Beyoğlu'nda oldukça çok yere elektrik verilemiyor.

CAN KAYBI YAŞANMADI

Beyoğlu Tepebaşı Evliya Çelebi Mahallesi'nde BEDAŞ'a ilişkin elektrik indirici trafo merkezinde saat 14.00 sularında patlama oldu. Patlama nedeni ile trafoda yangın çıktı. Alev alev yanan trafo nedeni ile çevrede sıkı duman oluştu. Patlamayı görenlerin ihbarıyla hadise yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına köpük sıkarak müdahale eden itfaiye ekipleri, yarım saatlik bir meslek ile yangını denetim altına aldı. İtfaiye ekipleri su hortumunu değiştirirken basınçlı su çevreye fışkırdı. Yangın nedeni ile ölen ve ya yaralanan olmazken iki araçta maddi hasar meydana geldi.

ELEKTRİK KESİLDİ

Yangın nedeni ile Beyoğlu'nun oldukça çok kesimine elektrik verilemiyor. Evliya Çelebi Mahallesi Muhtarı Naim Yıldırım, 'Burası elektrik kurumunun takat düşürücü istasyonu. Taksim, Okmeydanı ve Kasımpaşa'nın gücünü düşürüyor. Zaman süre küçük patlamalar oluyordu. Ama bu seferki daha kocaman bir patlama oldu ve yangın çıktı' dedi.

İSTİKLAL CADDESİ DÜNYADA 2. SIRADA

Uluslararası gayrimenkul danışmanlığı şirketi Cushman Wakefield'in yıllık gayrimenkul raporunda yer saha verilere nazaran İstiklal Caddesi, Bağdat Caddesi ve Abdi İpekçi Caddesi Avrupa kira yükselişı sıralamasında ilk 10 içinde yer aldı. İstiklal Caddesi bu sıralamada 2. sırada yer aldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar