Beyoğlu’nda silahlı kavga: 1 yaralı

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi silahla yaralandı. Çevredeki işyeri ve araçlara da kurşun isabet etti. Silahla yaralanan şahısla, kavgayı ayırmak için polisin sıktığı biber gazından etkilenen iki kişi hastaneye...

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu’nda silahlı kavga: 1 yaralı

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi silahla yaralandı. Çevredeki işyeri ve araçlara da kurşun isabet etti. Silahla yaralanan şahısla, kavgayı ayırmak için polisin sıktığı biber gazından etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Şehit Muhtar Mahallesi İmam Adnan Sokak’ta bulunan bir otelde saat 12.00 sırlarında meydana geldi. İddialara göre, Beyoğlu’da dövmecilik yapan şahıslarla kaldıkları otel çalışanları arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Otelde başlayan silahlı kavga sokağa da taştı. Birbirini kovalayan şahısların silahından çıkan kurşunlar çevredeki işyerlerine ve park halindeki araçlara da isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri devam eden kavgayı ayırmak için biber gazı kullandı. Polis, silahlı bir kişiyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Bacağına isabet eden kurşunla yaralanan otel çalışanı Murat G. ise özel otomobille hastaneye kaldırıldı. Polisin sıktığı gazdan etkilenen iki kişi daha ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yeri inceleme ekipleri, silahlı kavganın yaşandığı adreste geniş çaplı inceleme yaptı. Şahısların silahından çıkan kurşunlardan birinin yan taraftaki restoranın masasına isabet ettiği görüldü. Restoran çalışanları olay sırasında masanın boş olmasının olası yaralanma ve can kaybının önüne geçtiğini söyledi. Görgü tanıkları, iki grup arasında silahlı kavga yaşandığını otelin içinde başlayan kavganın sokağa taştığını aktardı. Vatandaşlar, polisin gelmesiyle olayın bittiğini kaydetti.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar