Beyoğlu’nda dilenci operasyonu

Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, Taksim ve çevresini mesken edinen dilencilere operasyon yaptı. Küçük yaştaki çocukları kullanan çok sayıda dilenci yakalandı. Şahıslar hakkında Kabahatler Kanunu’na göre işlem yapıldı. Beyoğlu Belediyesi...

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu’nda dilenci operasyonu

Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri, Taksim ve çevresini mesken edinen dilencilere operasyon yaptı. Küçük yaştaki çocukları kullanan çok sayıda dilenci yakalandı. Şahıslar hakkında Kabahatler Kanunu’na göre işlem yapıldı.

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle küçük yaştaki çocukları kullanarak insanların duygularını sömüren dilencilere operasyon yaptı. Taksim ve İstiklal Caddesi’ni mesken edinen çok sayıda dilenci yakalandı. Dilencilerin yanındaki çocuklar operasyon sırasında korkarak ağladı. Minibüse bindirilmek üzere götürülen bir dilenci kadın ise görüntü alan basın mensuplarına terlikle saldırdı. Bazı dilenciler de zabıta ekipleriyle tartıştı.

Minibüse bindirilen dilenciler ile yanlarındaki çocuklar Beyoğlu Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldü. Şahıslara, Kabahatler Kanunu’na göre 91 lira para cezası verildiği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar