Beyoğlu'nda çıkan kavgada 1 kişi silahla yaralandı

Beyoğlu'nda askerden izne gelen bir kişi, tartıştığı şahıs tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.Olay, Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi Sipahi Fırın Sokak’ta meydana...

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu'nda çıkan kavgada 1 kişi silahla yaralandı

Beyoğlu'nda askerden izne gelen bir kişi, tartıştığı şahıs tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Olay, Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi Sipahi Fırın Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre askerden izne gelen Furkan İnce, A.Y. isimli kişiyle sebebi bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sonucu silahını çeken A.Y., Furkan İnce’ye kurşun yağdırdı. Furkan İnce, yaralı halde bir kuaföre sığındı. Fakat A.Y., kuaförde de İnce'ye kurşun yağdırmaya devam etti.

Kavgadan sonra zanlı kaçarken, Furkan İnce ise çevredekiler tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan İnce’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Görgü tanığı bir kişi ise "Biz sesi duyduk vurulan akrabamız bindirdik hastaneye yolladık. Herhalde daha önceden arkadaşlar arasında bir şey mi var bilemiyorum. Sadece tık tık bir ses duydum Hastane ameliyata alınmış Okmeydanı'nda." dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar