Beyoğlu polisinden 1 Mayıs öncesi operasyon

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 1 Mayıs öncesi 4 bölgede patlayıcı madde ve molotof kokteyli bulmak amacıyla operasyon yaptı.Asayiş Büro, Yunus Motorize, Terörle Mücadele ve Güven Timi ekipleri, akşam saatlerinde...

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu polisinden 1 Mayıs öncesi operasyon

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 1 Mayıs öncesi 4 bölgede patlayıcı madde ve molotof kokteyli bulmak amacıyla operasyon yaptı.

Asayiş Büro, Yunus Motorize, Terörle Mücadele ve Güven Timi ekipleri, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Dolapdere, Tarlabaşı, Cihangir ve Karaköy'de önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. 1 Mayıs’ta terör örgütü yandaşları tarafından kullanılabilecek patlayıcı madde, ses bombası ve molotof kokteyli bulmak amacıyla yapılan operasyon da, bir köpek kulübesine gizlenmiş 2 silah, klima üzerine saklanmış 2 kesici alet, bir miktar uyuşturucu madde ve molotof yapımında kullanılan şişeler bulundu. Şişeler polis ekipleri tarafından imha edilirken operasyon kapsamında şüpheli görülen 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar ve el geçirilen silah, kesici alet ve uyuşturucu maddeler Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

CİHAN

Yorumlar