Beyni dışarıda yaşayan vatandaşa, Kimse Yok Mu sahip çıktı

Adana’da yaşayan ve kafatasının bir bölümü olmadığı için çalışamayan vatandaşa Kimse Yok Mu Derneği yardım elini uzattı.

Google Haberlere Abone ol
Beyni dışarıda yaşayan vatandaşa, Kimse Yok Mu sahip çıktı

Adana’da yaşayan ve kafatasının bir bölümü olmadığı için çalışamayan vatandaşa Kimse Yok Mu Derneği yardım elini uzattı. Aileyi ziyaret eden dernek gönüllüleri, giyim ve gıda maddesinden oluşan yardım kolilerini aileye teslim etti.
Adana’da yaşayan ve 7 yıldır kafatasının bir kısmı olmadan, beyni dışarıda yaşayan Hasan Eroğlu’nun dramına Kimse Yok Mu Derneği kayıtsız kalmadı. 2 çocuğu olan, üçüncü çocuğunun doğmasına ise bir hafta kalan Eroğlu ailesini ziyaret eden gönüllüler, beraberinde getirdikleri giyim ve gıda maddelerinden oluşan yardımları aileye ulaştırdı. Kimse Yok Mu Derneği Adana Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Muharrem Büyük, Eroğlu ailesinden bir gazetede haberlerinin çıkması üzerine haberdar olduklarını söyledi. Hasan Eroğlu’nun kafatasının bir kısmı olmadığı için beyni dışarıda yaşadığını ve bu nedenle çalışamadığını ifade eden Büyük, bu nedenle eşine, kendine, çocuklarına, doğacak bebeğine hediyeler getirdiklerini dile getirdi. Kimse Yok Mu Derneği olarak ailenin bir yıl boyunca gıdasını da üstleneceklerini anlatan Büyük, “Getirdiğimiz malzemeler içerisinde giyim eşyaları, beyefendiye takım elbiseler, çocuklarına en azından ikişer tane takım, dünyaya gelecek, inşallah vatana, millete, devlete hayırlı olacak çocuklarına en azından 5 takım bebe takımı, çocuk bezleri, gıda kolisi ve büyük battaniye var. İnşallah elimizden geldiğince aileye sahip çıkmaya çalışacağız.” Dedi.

Beyni dışarıda olduğu için diken üstünde yaşayan Hasan Eroğlu da, yardımlar için Kimse Yok Mu Derneği’ne teşekkür. Derneğin ihtiyaçlı herkese yardım etmesi temennisinde bulunan Eroğlu, “Allah razı olsun, Allah tuttuklarını altın etsin. Herkese de yardım etmesini istiyorum. Bu yardım beni çok duygulandırdı, ağlamak istiyorum. Söyleyecek bir şey bulamıyorum, çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Beyninde tümör olduğu için yaklaşık 7 yıl önce ameliyat olan Hasan Eroğlu, bünyesi kabul etmediği için kemik ve platin parçaları ile kafatası kapatılamamıştı. Yaklaşık 18 ameliyat geçiren vatandaş, beyninin bir kısmı açık olduğu ve bayılmaları olduğu için hiçbir işte çalışamıyordu.
CİHAN

Yorumlar