BEÜ Tatvan’da araştırma geliştirme eğitimi verdi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) koordinatörlüğünde TÜBİTAK destekli olarak yürütülen ve 3 gün devam eden 'Mühendislik bilimlerinde araştırma projesi geliştirme ve gerçekleştirme eğitimi' sona erdi, eğitime katılan katılımcılara sertifikaları...

Google Haberlere Abone ol
BEÜ Tatvan’da araştırma geliştirme eğitimi verdi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) koordinatörlüğünde TÜBİTAK destekli olarak yürütülen ve 3 gün devam eden 'Mühendislik bilimlerinde araştırma projesi geliştirme ve gerçekleştirme eğitimi' sona erdi, eğitime katılan katılımcılara sertifikaları verildi.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapılan ve yürütücülüğünü BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru’nun yaptığı etkinlik 3 gün devam etti. Eğitimin sabah oturumlarında teorik seminerler ağırlıklı olmakla birlikte zaman zaman kavramayı artırıcı uygulamalar yer aldı. Öğleden sonraki oturumlarda ise paralel gruplar halinde tamamen uygulamalı atölye çalışmaları yapıldı. Bu yolla teorik bölümlerde elde edilen bilgiler ışığında her katılımcının eğitmen ve danışman eşliğinde örnek proje hazırlamaları sağlandı.

Mühendislik alanlarında ve mühendisliğin alt alanlarında ağırlıklı olarak ve çalışmalarını sürdüren akademisyenlerin katıldığı programda, proje hazırlama ve uygulama konusunda temel bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi için yapılan eğitim programı üç gün boyunca çok boyutlu bir şekilde ele alınarak gerçekleştirildi.

Üç gün boyunca devam eden programın sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Sabir Rüstemli tarafından eğitmenler, Prof. Dr. Muhammet Emin Emiroğlu, Prof. Dr. Ömer Şahin, Doç. Dr. Hamdi Saral, Doç. Dr. Mustafa Böyükata, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sait İzgi, Yrd. Doç. Dr. O. Taner Can’a plaket, tüm katılımcılara da sertifika verildi.

CİHAN

Yorumlar