Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting hareketliliği başladı

Dünyaca ünlü Antalya Manavgat Beşkonak Köprülü Kanyon'unda rafting hareketliliği başladı. Raftingcilerin çoğunluğunu başta Almanlar olmak üzere Avrupa, İskandinav ülkeleri ve Rus turistlerin oluşturduğu belirtildi.Beşkonak Karabük Turizmi...

Google Haberlere Abone ol
Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting hareketliliği başladı

Dünyaca ünlü Antalya Manavgat Beşkonak Köprülü Kanyon'unda rafting hareketliliği başladı. Raftingcilerin çoğunluğunu başta Almanlar olmak üzere Avrupa, İskandinav ülkeleri ve Rus turistlerin oluşturduğu belirtildi.

Beşkonak Karabük Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı ve Su Sporları Uzmanı Refik Armağan, Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting hareketliliğinin başladığını söyledi.

Geçen yıl Köprülü Kanyon'da 1 milyon yerli ve yabancı turistin rafting yaptığını belirten Armağan, bu sene de aynı rakamı yakalayacaklarını tahmin ettiklerini kaydetti.

Antalya'nın alternatif turizmde en ayrıcalıklı bölgesinin Beşkonak Köprülü Kanyon olduğunu ifade eden Armağan, bölgede su sporlarından ülke ekonomisine her yıl ortalama 20 milyon dolar ekonomik girdi sağlandığını açıkladı. Armağan, "Bölgemizde sezon hareketliliği başladı. Bu hareketliliğin önümüzdeki günlerde daha da artacağına inanıyoruz. Bölgemizin turizm yoğunluğunu başta Almanlar olmak üzere Hollanda, Belçika, Rus, Güney Kore, İngiliz, Polonya, Norveç, İsveç, Danimarka, Finlandiya, Avusturya, İranlılar, Arap ve Baltık ülke turistleri oluşturuyor." dedi. CİHAN

Yorumlar