Beşiktaş Taraftarları Derneği'ne ödül

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftarları Derneği, 'Yılın Derneği' ödülünü dernek binasında aldı.Kartal Haber adlı internet sitesi tarafından 2011 ve 2013 yılında 'Yılın Derneği' seçilen Beşiktaş taraftarları...

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş Taraftarları Derneği'ne ödül

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftarları Derneği, 'Yılın Derneği' ödülünü dernek binasında aldı.

Kartal Haber adlı internet sitesi tarafından 2011 ve 2013 yılında 'Yılın Derneği' seçilen Beşiktaş taraftarları Derneği, ödüllerini internet sitesi yönetim kurulu başkanı Erce Kaftan'dan aldı. Dernek binasında gerçekleşen ve Erce Kaftan'ın elinden ödülleri alan Dernek Başkanı Tarkan Adik, dernek olarak ödüle layık görüşmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Adik konuşmasında, "Biz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği olarak 2009 yılında kurulduk. Kurulduğumuzdan bu yana sosyal alanda çok güzel faaliyetler yapıyoruz. Bu faaliyetler sadece Ereğli'de değil yurt dışında da yurt içinde de çok Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaşlıları takip eden Beşiktaş sevdalıları tarafından da çok güzel bir şekilde lanse oluyor. Bunlardan bir tanesi de Beşiktaşımızın önde gelen haber sitelerinden bir tanesi Kartal Haber tarafından bizi 2011 ve 2013 yılında yılın derneği seçti sayın Kartal Haber yönetim kurulu başkanı Erce Kaftan bey. Bugün burada toplanmamızın nedeni derneğimizin bugüne kadar yapmış olduğu sosyal faaliyetlerin Kartal Haber tarafından değerlendirilip bizi yılın derneği seçmesidir. Bu bizi çok gururlandırmıştır. Bugünde Ereğli'de kendisini misafir ederek bize 2011 ve 2013'teki yılın derneği ödüllerimizi bize takdim etmesidir." ifadelerini kullandı.

Kartal Haber Genel Yayın Yönetmeni Erce Kaftan ise "Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin Türkiye' nin bir numaralı derneği olduğunu söyledi. Kaftan, "Türkiye'nin bir numaralı Beşiktaş Derneği sizsiniz. Ben buradan ciddi arkadaşlarla hep beraber sizlere söylüyorum. Yaptığınız faaliyetlere ben ayak uyduramıyorum izleyemiyorum. Şehre Beşiktaş'a çok büyük bir katma değer katıyorsunuz. Siz şuradan lafına girdim. Siz kimsenin adamı değilsiniz. Süleyman Seba'nın izinde gidiyorsunuz. Beşiktaş'ın geleceği sizlersiniz. Bu yolda devam edin. Beşiktaş' a da üye kazandırmaya çalışın. Sizin gibi neferlere ihtiyacı var." şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kartal Haber Genel Yayın Yönetmeni Erce Kaftan, 2011 ve 2013 yılları, yılın derneği plaketlerini Beşiktaş taraftarları Derneği başkanı Tarkan Adik' e teslim etti. Tören hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

CİHAN

Yorumlar