Besi sığırcılığı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen sempozyumla ele alındı

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları anabilim dalı (AD) tarafından düzenlenen ‘Besi Sığırcılığı Sempozyumu 2014’ başarıyla gerçekleştirildi. Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Hakan Biricik'in...

Google Haberlere Abone ol
Besi sığırcılığı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen sempozyumla ele alındı

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları anabilim dalı (AD) tarafından düzenlenen ‘Besi Sığırcılığı Sempozyumu 2014’ başarıyla gerçekleştirildi.

Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Hakan Biricik'in açılış konuşması ile başlayan programa Dekan Prof. Dr. Engin Kennerman, Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ve Et ve Süt kurumu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sadık Küçükgünay yer aldı. Açılış konuşmalarının ardından sempozyum kapsamında ‘Türkiye'de besi sığırcılığının dünü bugünü ve yarını’ başlıklı panel gerçekleştirildi. Panel de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdürü Dr. Mustafa Kayhan’ın yanı sıra alanında uzman konuşmacılar bilgiler verdi.

Ayrıca panele katılan yerli ve yabancı konuşmacılarda alanında bilgiler sundu. Düzenlenen sempozyum ile ilgili hazırlanacak sonuç raporu kamuoyu ile paylaşılacak.

CİHAN

Yorumlar