Beş parçaya ayrılan cesetle ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı

Manisa'da, geçtiğimiz cumartesi günü 5 parçaya ayrılmış cinayet olayı ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Beş parçaya ayrılan cesetle ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı

Manisa'da, geçtiğimiz cumartesi günü 5 parçaya ayrılmış cinayet olayı ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı, diğeri serbest bırakıldı.

    29 Mart Cumartesi günü Spil Dağı Milli Parkı mevkiinde piknikçiler piknikçiler tarafından 5 parçaya ayrılmış halde yok kenarına atılan cesedin kimliği de belirlendi. Cesedin Balıkesir'in Susurluk ilçesinden 25 Mart tarihinden beri kayıp şahıs olarak bilinen ve polis tarafından aranan 55 yaşındaki Çetin Poyraz olduğu ortaya çıkarken, cinayetle ilgili 2 kişi yakalandı.

    Cinayetin ardından titizlikle çalışan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ölen Çetin Poyraz’ın, öldürülmeden önce 2 kişiyle irtibata geçtiğini öğrendi. Soruşturmayı derinleştiren Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Çetin Poyraz’ın en son S.F. (26) ve arkadaşı Y.E. ile konuştuğunu tespit etti. Zanlı olarak aranan S.F., Manisa Merkez Efendi Mahallesi’ndeki evinde, arkadaşı Y.E. ise İstanbul’da bir arkadaşının evinde yakaladı.

    2 Nisan günü yakalandığı öğrenilen cinayet zanlısı 2 kişi, polis tarafından Manisa Devlet Hastanesi’nde sağlık raporuna çıkarıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan Y.E., nöbetçi mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilirken, S.F. serbest bırakıldı. CİHAN

Yorumlar