Berlin'de başladıkları bisiklet turlarını Hindistan'da sonlandıracaklar

Alman bisiklet tutkunu grup, 6 ay önce Berlin'nden çıktıkları 'Bisikletle Dünya Turu'nda Antalya'nın Manavgat ilçesine ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Berlin'de başladıkları bisiklet turlarını Hindistan'da sonlandıracaklar

Alman bisiklet tutkunu grup, 6 ay önce Berlin'nden çıktıkları 'Bisikletle Dünya Turu'nda Antalya'nın Manavgat ilçesine ulaştı. Alman grup, Berlin'de başladıkları bisiklet turunu 2014 yılı sonunda Hindistan Yeni Delhi'de sonlandırmayı hedefliyor.

Almanya'dan sonra Slovakya, Sırbistan, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Romanya ve Kosova'yı bisikletle turladıktan sonra Türkiye'ye ulaşan Alman pedal çevirme tutkunu Kaja, Fabi, Justus ve Leanie Jonglirium, İstanbul'dan bir ay önce çıktıkları tura Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Konya, Isparta, Burdur üzerinden Antalya'ya ulaştıklarını söyledi. Jonglirium, bisikletle Antalya'nın bütün ilçelerini gezmeyi planladıklarını belirten Jonglirium, Side'deki tarihi ören yerini bisikletle görmekten keyif aldıklarını kaydetti.

    Bugüne kadar 3 arkadaşıyla birlikte bisikletle 40'a yakın ülke gezdiklerini belirten Jonglirium, "Pedal çevirdiğimiz bisikletlerin hepsini Berlin'de kendimiz yaptık. 7 yaşından bu yana bisiklet kullanıyorum. 6 ay önce Berlin'de başladığımız yolculuğumuzu Hindistan'da bitirmek istiyoruz. Antalya bölgesindeki tüm antik kent ve doğal güzelliği olan yerleri pedal çevirerek gezmek istiyoruz. Dünya turumuz bitince Berlin'de fotoğraf sergisi açmayı hedefliyoruz. Side Antik Kent çok güzel tarihi bir şehir. İtalya'daki bazı antik kentlere çok benziyor. " ifadesini kullandı.

Alman bisiklet tutkunu Justus Whelles, pedal çevirerek değişik ülkeleri görmekten keyif aldığını söyledi.

Alman bisikletçi Fabi, arkadaşıyla birlikte bisikletle tur yapmayı sevdiğini kaydetti. CİHAN

Yorumlar