Berkin Elvan Anmasında Dursun Çiçek ve HDP'liler Birlikte Oturdu

Gezi olaylarında polisin attığı gaz fişeğiyle hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın anmasında Balyoz sanıklarından emekli Albay Dursun Çiçek ve HDP'li vekiller birlikte oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Berkin Elvan Anmasında Dursun Çiçek ve HDP'liler Birlikte Oturdu

Gezi Parkı vakaları esnasında polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi neticesinde yaşamını yitiren Berkin Elvan için anma etkinliği düzenleniyor.

Balyoz Davası hakkında en son gelişmeler

İlk şekilde Elvan için Okmeydanı Cemevi'nde yemek verildi. Törene CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP'li Umut Oran, Sezgin Tanrıkulu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ergenekon ve Balyoz davası sanıklarından emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, Berkin Elvan'ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Selahattin Demirtaş'ın anmaya benzeri Başak Demirtaş'la ortak katılması dikkat çekti.

Ergenekon Davası hakkında en son gelişmeler

POLİS OLMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Okmeydanı girişi Berkin Elvan'ın fotoğraflarından oluşan pankartlarla süslendi. Öte yandan Okmeydanı ve etrafında polis ekiplerinin olmaması dikkat çekti.

SAMİ ELVAN: BU ÜLKEDE ADALET YOK

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, 'Bugün Berkin'imizin sene yemeği var. Ondan sonra da örf adetlerimize oranla mezarına gitmeyi düşünüyoruz' dedi. Bugün ülkede adaletin olmadığını anlatan Sami Elvan, 'Hala Berkin'in katillerinin ortada olmadığını görüyoruz. Hala Berkin'in katilleri hayatlarını devam ettiriyor. Ama bizim çocuğumuz ortada yok. Herkesin bu davanın arkasında olmasını istiyorum' diye konuştu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar