Bergama'daki oda başkanları birlik mesajları verdi

İzmir’in Bergama ilçesinde, Bakırçay Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, oda başkanlarıyla biraraya gelerek birlik beraberlik mesajları verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bergama'daki oda başkanları birlik mesajları verdi

İzmir’in Bergama ilçesinde, Bakırçay Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, oda başkanlarıyla biraraya gelerek birlik beraberlik mesajları verdi. Sekiz oda başkanıyla yemekte buluşan BASİAD üyeleri, Türkiye’ye örnek olabilecek bir fotoğraf ortaya koydu. Önemli mesajların verildiği yaklaşık üç saatlik birliktelikte, Bergama için büyük ihtiyaç olan projelerin nasıl hayata geçirilebileceği masaya yatırıldı.

BASİAD Eğitim Danışmanı Nazmi Peker, yaptığı konuşmada toplumda ayrışmaların yaşandığı bugünlerde bu birliktelik fotoğrafının çok önemli olduğunu belirterek, “Bugün, kendisi gibi düşünmeyeni yok saymak gibi bir yanlışın içerisindeyiz. Oysa bir toplum hakkını savunabiliyorsa orada demokrasi var demektir. Hoşgörü, paylaşma kültürünün bizim geleneğimiz olması gerekir.” dedi. Genel Sekreter Bahri Pınar da oda başkan ve üyelerine yönelik katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirmek için öncülük yapmaya hazır olduklarını söyledi. Bu birlikteliklerin devamının öncelikli hedef olması gerektiğini vurgulayarak, Bergama için üzerinde çalıştıkları çok güzel somut projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğini duyurdu. Hindistan’da görev yaptığı yıllardaki hatıralarını da anlatan Bahri Pınar 64 çocuğun kaldığı yetimhaneden bahsederken dinleyenlerin duygulandığı görüldü. Dünyanın dört bir yanında yaşanan yüzlerce insanlık dramı görüldüğünü ifade eden Pınar, bu insanların elinden tutanın da yine Türk müteşebbisleri olduğunu kaydetti. Görüş alışverişlerinde bulunulan toplantının belirli aralıklara yapılması temennisi dile getirildi. CİHAN

Yorumlar