Bergama esnafına girişimcilik anlatıldı

İzmir’in Bergama ilçesinde, Bakırçay Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) tarafından esnaf ve işadamlarına yönelik girişimcilik konferansı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Bergama esnafına girişimcilik anlatıldı

İzmir’in Bergama ilçesinde, Bakırçay Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) tarafından esnaf ve işadamlarına yönelik girişimcilik konferansı düzenlendi. Gediz Üniversitesi ile ortaklaşa KOBİ danışmanı Kutan Fidanilarslan ile satın alma ve pazarlama uzmanı Altuğ Türkdalı’nın birlikte verdiği konferansa, bazı oda başkanları ve ilçe esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Sinevizyon eşliğinde yaklaşık iki saat süren konferansta Türkdalı, plansız yatırımdan fiyatlandırma politikasına kadar birçok konuda bilgi verdi. Girişimcilerde tek başına olma ısrarının yanlışlığından söz ederek, bu düşünceyle ilerlemenin mümkün olmayacağını söyledi. “Plansız yatırım ve küçük hedeflerle pazar olmaz.” diyen Türkdalı, işletme için reklam bütçesinin her dönem ayrılması gerektiğinin altını çizdi. Konferansın sonunda katılımcılar, merak ettikleri soruları yöneltti. CİHAN

Yorumlar