Berberler, Başkan Yaşar’dan yardım istedi

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Berberler Odası’nı makamında ağırladı. Yeni dönemde Yaşar’a başarılar dileyen Berberler Odası Başkanı Bayram Karakaş, dükkanlarının pazar günleri açık mı kapalı mı olacağına...

Google Haberlere Abone ol
Berberler, Başkan Yaşar’dan yardım istedi

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Berberler Odası’nı makamında ağırladı.

Yeni dönemde Yaşar’a başarılar dileyen Berberler Odası Başkanı Bayram Karakaş, dükkanlarının pazar günleri açık mı kapalı mı olacağına dair berberlerin anlaşmaya varamadıklarını belirterek Yaşar’dan yardım istedi. Konuya el atan Yaşar, anket yapılmasının uygun olduğunu; çıkan bu sonuçla sorunun çözüme kavuşacağını söyledi. Başkan Yaşar, “Zaman hızla geçiyor sizin de bir gün de olsa dinlenmeye ihtiyacınız var. Mal mülk geçicidir. Sizler anketinizi yapın ya da biz yaptıralım. Tatil konusunda sizin kararınız bekliyorum.” dedi.

VATANDAŞIN SAĞLIĞI ÖNEMLİ

Berberlerde temizlik ve hijyenin de önemini vurgulayan Yaşar, "Temiz ve düzgün çalışan esnaf, her zaman kazanır. Bu yüzden, kuaför ve berber salonlarında çalışanlar, kişisel hijyenlerine, çalışma aletlerinin dezenfeksiyon ve sterilizasyonuna, çalışma ortamının temizliğine gereken önemi vermedikleri takdirde halkın sağlığıyla oynarlar. Vatandaşın sağlığı her şeyden önemlidir. Sizlerden gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar