Beratcan'ın katil zanlısı cinayeti itiraf etti

Kartal'da cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki çocuğun katil zanlısı, cinayeti itiraf etti; çocuğun annesini suçladı.

Google Haberlere Abone ol
Beratcan'ın katil zanlısı cinayeti itiraf etti

İstanbul'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla’da cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün katil zanlısı olarak aranan servis şoförü E.K'nin yakalanmasının ardından, anne Türkan Karakütük de sabah saatlerinde gözaltına alındı. Zanlı E.K. ifadesinde, vahşi cinayeti nasıl ve neden işlediğini anlattı.

CNN Türk'ün haberine göre, E.K. Beratcan'ın annesiyle ilişkisi olduğunu, Beratcan'ın bu ilişkiyi fark etmesi üzerine kimseye söylememesi için küçük çocuğu öldürdüğünü iddia etti. Şüphelinin, Beratcan'ı okul çıkışında aldıktan sonra servisin içerisinde ağzını bantladığı ve saatlerce çocuğu bu halde gezdirdiği öne sürüldü. Araçta personel taşınırken de Beratcan'ın ağzı bantlı şekilde minibüste olduğu iddia edilirken, zanlı annenin de oğlunun öldürüldüğünü bildiğini öne sürdü.

Beratcan Karakütük, Kartal'da 9 Mart'ta kayboldu, olayın anlaşılmasının ardından ailesi polise başvurdu. Asayiş Şube ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri kaybolduğu gün Beratcan'ı, okuldan annesini de tanıyan servis şoförü E.K’nın aldığını belirledi. Dün akşam saatlerinde, Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçtiği yönünde bilgi alınan E.K., kız arkadaşının evine girdiği sırada operasyon başlatıldı.

E.K. burada gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. E.K.’nın verdiği ifade ve yeni bulgular doğrultusunda Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük'te sabah saatlerinde evinde gözaltına alınarak emniyete getirildi.

ZANLI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ, ANNEYİ SUÇLADI

CNN Türk'ün haberine göre zanlı E.K., ifadesinde korkunç cinayeti nasıl ve neden gerçekleştirdiğini anlattı. E.K., Beratcan'ın annesiyle ilişkisi olduğunu iddia etti. Beratcan'ın bu ilişkiyi fark etmesi üzerine kimseye söylememesi için Beratcan'ı öldürdüğünü söyledi.

Şüphelinin, Beratcan'ı okul çıkışında aldıktan sonra servisin içerisinde ağzını bantladığı ve saatlerce çocuğu bu halde gezdirdiği öne sürüldü. Araçta personel taşınırken de Beratcan'ın ağzı bantlı şekilde minibüste olduğu da öne sürüldü. Zanlının iddiasına göre anne, oğlunun öldürüldüğünü biliyordu.

Yorumlar