Berat Albayrak, Hasan Doğan'ın kahramanlığını anlattı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Marmaris’te helikoptere sığma konusunda sıkıntı yaşandığını, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın kahramanlık yaparak eşini ve kızını bıraktığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Berat Albayrak, Hasan Doğan'ın kahramanlığını anlattı
15 Temmuz gecesi FETÖ tarafından yapılan darbe girişimi esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, katıldığı bir televizyon programında o anları anlattı. Yıllardır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapan Hasan Doğan'ın kahramanlığını da şu sözlerle anlattı:

"Devlet olarak mücadele hususunu nasıl takip ettiğimiz herkesin malumu. Devlet olarak bakanlıklar ve asker kendi içinde bunu takip etmesi lazım. Gerek yargı ve gerek askeri ayağında çok kritik iki adım atılacaktı. Bu YAŞ son yıllardaki en önemli YAŞ olacaktı. Burasıyla bağlantılı ciddi bir kadronun tasfiye olacağı bir YAŞ olacaktı."

"İlk adımda helikoptere sığma konusunda sıkıntı yaşandı. Hasan bey kahramanlık sergiledi. Eşini çocuğunu bıraktı. Eşimiz dostumuz kaldı polis arkadaşlar kaldı geride. İki arkadaşımız şehit oldu. Bu darbe girişimine düzmece diyenin aklından şüphe ederim."

Yorumlar