Bellerine kadar suya girerek eşyalarını kurtarmaya çalıştılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Yaraşlı Yörük Mahallesi'nde meydana gelen sel felaketi köylüler tarafından görüntülendi. Beline kadar suya gömülen mahalle halkı, sular altında kalan evlerine girerek eşyalarını kurtarmaya çalıştı.     Ereğl

Google Haberlere Abone ol
Bellerine kadar suya girerek eşyalarını kurtarmaya çalıştılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Yaraşlı Yörük Mahallesi'nde meydana gelen sel felaketi köylüler tarafından görüntülendi. Beline kadar suya gömülen mahalle halkı, sular altında kalan evlerine girerek eşyalarını kurtarmaya çalıştı.

    Ereğli'de etkili olan ve Yaraşlı Yörük Mahallesi'nde de etkili olan sel felaketi nedeniyle 6 ev kullanılamaz hale geldi. Sel sularının vurduğu mahallede, mahalle sakinlerinin evlerinde ki eşyaları kurtarmak için yaptığı çabalar da cep telefonları tarafından görüntülendi. Bellerine kadar suya gömülen vatandaşlar evlerinden eşyalarını kurtarmaya çalıştı. Sel sularından kurtulmak isteyen bir kedi ise kameralar tarafından görüntülendi.

    Diğer yandan Kızılcapınar Barajı'ndan gelen ve asma köprüyü sular altında bırakan selin görüntüleri de vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

CİHAN

Yorumlar