Belediyenin mahalle iftarları büyük ilgi görüyor

Osmaniye Belediyesi’nin ‘Ramazan coşkusunu birlikte yaşamaya geldik’ sloganı ile şehrin 9 farklı noktasına düzenlediği Ramazan etkinliğinin ikincisi, Fakıuşağı Sunar Nuri Çomu Camii önünde yapıldı.İftardan öncesi geleneksel çocuk...

Google Haberlere Abone ol
Belediyenin mahalle iftarları büyük ilgi görüyor

Osmaniye Belediyesi’nin ‘Ramazan coşkusunu birlikte yaşamaya geldik’ sloganı ile şehrin 9 farklı noktasına düzenlediği Ramazan etkinliğinin ikincisi, Fakıuşağı Sunar Nuri Çomu Camii önünde yapıldı.

İftardan öncesi geleneksel çocuk oyunları ve eğlenceleri ile başlayan programda mahalledeki çocuklar gönüllerince eğlendi. İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim okundu ve hep birlikte dualar yapıldı. İftar öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kadir Kara, Ramazan etkinliklerini halkın ayağına götürmek için şehrin 9 ayrı noktasını belirleyerek programlar yaptıklarını ifade etti. İftara katılan mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Kara, “Halkımız ile birlikte olmak, sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük onur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Osmaniye’de ilk defa yemekler özel tasarımlı bir kutu içerisinde vatandaşlara ikram edildi. Hızlı bir dağıtım ile kutuyu alan vatandaşlar 4 çeşit iftar yemeğini hazır buldu. İftarın ardından vatandaşlar Ramazan etkinliklerini izledi.

CİHAN

Yorumlar