Belediyeler sahillerde yaz sezonu hazırlıklarına başladı

Samsun’da belediyeler sahil alanlarında yaz sezonu hazırlıklarına başladı. Tekkeköy halkının denize girebileceği tek yer olan Costal sahili Tekkeköy Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte insanların...

Google Haberlere Abone ol
Belediyeler sahillerde yaz sezonu hazırlıklarına başladı

Samsun’da belediyeler sahil alanlarında yaz sezonu hazırlıklarına başladı. Tekkeköy halkının denize girebileceği tek yer olan Costal sahili Tekkeköy Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte insanların serinlemek ve dinlenmek için gidecekleri, denize girebilecekleri tek yer olan Costal sahilinde Tekkeköy Belediyesi ekipleri tarafından özel sahil temizleme aracıyla temizlik çalışması yapıldı. Yıllardır hiçbir çalışma yapılmayan sahilde oluşan çöpler sahil temizleme aracıyla toplanmasının ardından insanların gönül rahatlığıyla denize girebileceği temiz bir sahil oluştu. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Costal sahili, denizdeki çöplerin sahile vurmasıyla ve yıllardır hiçbir çalışmanın yapılmamasından dolayı adeta çöplüğe dönüşmüştü. Başlattığımız temizlik çalışmalarının ardından vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla denize girip güneşlenecekleri özlenen tertemiz bir sahile kavuştular. Özel olarak getirttiğimiz sahil temizleme aracıyla sahilimizin tamamını temizledik. Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte Tekkeköylü vatandaşlarımızın denize girebilecekleri, serinleyecekleri ve güneşlenebilecekleri tek sahilini kötü görüntüden ve çöplerden arındırmış olduk. Denize girecek vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda özellikle uyarıyorum. Yaz ayının yaklaşmasıyla denize girecek vatandaşlarımızın can güvenliği için denizde oluşan adacılar ve kum çekmesi olaylarına dikkat etmesi konusunu hatırlatırım.” dedi.

CİHAN

Yorumlar