Belediye’den emekli olan çalışanlar mutlu ayrılıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde emeklilik dilekçesi veren Ziya Saraç, Ali Birgün, Niyazi Fenaz, Atilla Mutlutürk, Osman Çalışır, Yılmaz Göktürk ve Mehmet Tavşan, tazminatlarını tam olarak ve zaman geçirmeden ödeme sözü veren Adana Büyükşehir...

Google Haberlere Abone ol
Belediye’den emekli olan çalışanlar mutlu ayrılıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde emeklilik dilekçesi veren Ziya Saraç, Ali Birgün, Niyazi Fenaz, Atilla Mutlutürk, Osman Çalışır, Yılmaz Göktürk ve Mehmet Tavşan, tazminatlarını tam olarak ve zaman geçirmeden ödeme sözü veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. Hüseyin Sözlü’nün genç bir belediye başkanı olduğunu ve genç bir ekiple çalışmak istemesinin en doğal hakkı şeklinde görülmesi gerektiğini belirten emeklisi gelen çalışanlar, “Kendisine tazminat hakkımızın tamamını emekli olur olmaz vereceğini taahhüt ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Gençlerin önünü açmamız gerek. Hüseyin Sözlü Başkanımıza başarılar diliyoruz” diyerek, mutlu ayrıldıklarını söyledi.

    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, taksit taksit ödenecek tazminatın bir işe yaramayacağını bildiklerini ifade ederek belediyede çalışarak millete hizmet etmiş ve emekliliği hak etmiş çalışanlara teşekkürü borç bildiğini belirtti. Başkan Sözlü, “Hak ettikleri tazminatı tek parçada vererek bu konudaki yükümlülüğümüzü yerine getireceğiz. Hizmetlerinden dolayı hepsine teker teker teşekkür ediyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar