Belediyeden çocuk parklarında ve süs havuzlarında temizlik

Başakşehir Belediyesi, hastalık bulaşma riskinin bulunduğu çocuk parkları ve park içinde bulunan oyuncaklar ile ekipmanları temizliyor. Başakşehir Sular Vadisi, Bahçeşehir Doğa Parkı (Gölet) dâhil 74 parkın ve süs havuzlarının hijyeni...

Google Haberlere Abone ol
Belediyeden çocuk parklarında ve süs havuzlarında temizlik

Başakşehir Belediyesi, hastalık bulaşma riskinin bulunduğu çocuk parkları ve park içinde bulunan oyuncaklar ile ekipmanları temizliyor. Başakşehir Sular Vadisi, Bahçeşehir Doğa Parkı (Gölet) dâhil 74 parkın ve süs havuzlarının hijyeni için organik ürünlerden yararlanılıyor.

Oyun ekipmanları ve süs havuzları için 12 ayrı temizlik ve hijyen ürünü kullanılıyor.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Birey başına yeşil alan miktarını Avrupa normlarının üzerine çıkardık. İlçemiz yeşil alanları kadar parkları ile de İstanbul’un göz bebeği. Ebeveynlerimizin belki de en büyük endişesi çocuk parklarının hijyenidir. Vatandaşlarımızın bu alanları korkusuzca, güvenle kullanabilmelerini istiyoruz. Bu nedenle çocuklarımızın oynadığı parkları ve ekipmanlarını doğaya zarar vermeyen temizlik ürünleri ile temizliyoruz ve hijyenini sağlıyoruz. Başakşehirli anne babalar gönül rahatlığıyla ilçe parklarını kullanabilirler, içleri rahat olsun.” dedi.

CİHAN

Yorumlar