Belediyeden amatör kulüplere malzeme yardımı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından 20 amatör kulübe branşlarına göre spor malzemesi dağıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
Belediyeden amatör kulüplere malzeme yardımı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından 20 amatör kulübe branşlarına göre spor malzemesi dağıtıldı.

Dağıtım töreninde söz alan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı ve Beylikdüzü Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İsmail Yalçın, spora yapılan yatırımlarla pek çok sporcunun başarılı olduğunu ifade etti. Yalçın, son olarak Soçi’den devam eden Kış Olimpiyatları’nda mücadele eden Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü Sporcusu Sebahattin Oğlaga’ya başarı dilerken, Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonası’nda üçüncüsü olan Gürpınar İMKB Lisesi öğrencisi Bahadır Güneş’i de kutladı.


Sporcuların başarılarının her sene ödüllendirileceğini aktaran Yalçın, kulüplere malzeme yardımı programının da Ekim’de hayata geçeceğini dile getirdi. Sporun ve sporcunun yanında olduklarını anlatan Yalçın, yardımların meyvelerini vereceğine, her branşta başarıyı artıracağına işaret etti.


Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de spora yapılan yatırımların başarıları ve madalyaları artırdığını vurguladı. Yeşil, Beylikdüzü Olimpik Spor Kompleksi’nin tamamlanmasıyla pek çok spor branşında spor yapabilme imkanının doğacağını ve ileride şampiyon sporcuların çıkacağını belirtti.


Beylikdüzü Spor Malzemesi Dağıtım Programı kapsamında yardımlar devam edecek.

CİHAN

Yorumlar