Belediyeden 40 Bin Kişiye Ücretsiz Sağlık Hizmeti

Antalya Konyaaltı Belediyesi, evde bakıma ihtiyaç duyan 65 yaş üstü 40 bin kişiye ücretsiz sağlık ve bakım hizmeti sunacak.

Google Haberlere Abone ol
Belediyeden 40 Bin Kişiye Ücretsiz Sağlık Hizmeti

Antalya Konyaaltı Belediyesi, evde bakıma ihtiyaç duyan 65 yaş üstü 40 bin kişiye ücretsiz sağlık ve bakım hizmeti sunacak. Konyaaltı Belediyesi, başlattığı proje ile evde bakıma muhtaç 65 yaş üstü kimselere, enjeksiyon, serum ve pansuman gibi sağlık hizmeti yanı sıra; pazar alış-verişi ve banka işlemleri gibi çarşı işlerine de yardımcı olmayı amaçlıyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 65 yaş üstü vatandaşların kişisel bakım ve ev alış-verişlerini yapmayı içeren bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Böcek, proje ile ilçede 40 bin kişiye ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi. Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) ile sosyal hizmetleri tek merkezde yürüttüklerini söyledi. Burada görevli psikolog, avukat, diyetisyen gibi uzmanlar ile kişilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiklerini dile getiren Başkan Böcek, engelli vatandaşlar içinde yine KOSHİM’de hukuki ve eğitim alanlarında danışmanlık hizmeti verdiklerini kaydetti.

CİHAN

Yorumlar