Belediye personeline ‘mutlu pazartesi’ eğitimi

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın “Mutlu Pazartesi” sloganıyla hazırladığı Tiyatro Sporu Temelinde Kişisel Gelişim Eğitimleri başladı. Böylece Adana Büyükşehir Belediyesi, Tiyatro...

Google Haberlere Abone ol
Belediye personeline ‘mutlu pazartesi’ eğitimi

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın “Mutlu Pazartesi” sloganıyla hazırladığı Tiyatro Sporu Temelinde Kişisel Gelişim Eğitimleri başladı. Böylece Adana Büyükşehir Belediyesi, Tiyatro Sporu ile kişisel gelişim eğitimini birleştirerek, Adana ve Türkiye’de bir ilke imza atmış oldu.

Yıl boyunca devam etmesi planlanan eğitim seminerlerinin ilkinde Tiyatro Sporu ile Kişisel Gelişim Eğitimleri kapsamında, ilk konu olarak takım “çalışması” incelendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Ve Eğitim Daire Başkanı Güllü Bakır, açılışta yaptığı konuşmada, “Mutlu Pazartesi yıl sonuna kadar devam edecek bir projedir. Personelimizin motivasyonu ve eğitimi ile ilgili çalışmalarımız sürecek. Bu eğitimlerin iş hayatımıza olumlu etkileri olacağı kanaatindeyim. Katılımcılara eğitimi verenlere teşekkür ederim." dedi.

Tiyatro sporu ve kişisel gelişim eğitimi konusunda deneyimlerini ve bilgilerini Tiyatro ve koçluk hayatının yanı sıra Türkiye Dans Sporları Federasyonu antrenörü ve yarışmacısı olan İlhami Özdemir aktardı. Personelin yoğun katılımıyla takım çalışması konusu keyifli bir gösteriye dönüştü. Tiyatro sporunda uygulanan oyunlar ve turlar personel tarafından beğeni ve ilgiyle izlendi.

CİHAN

Yorumlar