Belediye otobüsleri Yenikapı’ya partili taşıyor

AK Parti İstanbul mitinginin yapılacağı Yenikapı’ya belediye otobüsleri İstanbul’un her yerinden partili taşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Belediye otobüsleri Yenikapı’ya partili taşıyor

AK Parti İstanbul mitinginin yapılacağı Yenikapı’ya belediye otobüsleri İstanbul’un her yerinden partili taşıyor. Aksaray Meydan’da trafiği kesen polis, mitinge gidenlerden başka otobüs ve araç geçişine izin vermiyor.

Yenikapı’da yapılacak AK Parti İstanbul mitingine sabah saatlerinden itibaren gelişler sürüyor. İstanbul’un her noktasından belediye otobüsleri ve özel otobüslerle gelen partililer slogan atarak miting meydanına geçiyor. Anadolu yakasından Yenikapı mitin alanına gelmek isteyen vatandaşla ise Marmaray’ı kullandı. Marmaray çıkışında yoğunluk devam ediyor.

Öte yandan telefonlara gönderilen bazı mesajların içeriği dikkat çekti. Bir mesajda, "Arkadaş, bugünkü AK Parti mitingine gel. İki elin kanda olsa yine gel. Her şeyi bırak mutlaka gel. 90 senedir böyle LİDER gelmedi. Bugün var. Bu nimetin kıymetini bilemezsek elimizden alırlar. yüreğinde ateş yoksa hemen tutuştur ve yak. bu ateşle Yenikapı'ya gel. Gelmezsen yüzyılın pişmanlığını yaşarsın. Miting Yenikapı'da 15.00'dadır." ifadeleri kullanıldı.
CİHAN

Yorumlar