Belediye meclis toplantısında isyan etti

Bafra Belediyesi'nin mayıs ayı olağan toplantısı Ali Kale Turistik Tesisleri'nde yapıldı. Toplantıda meclisin aldığı kararlara dayanamayan Bafralı Özde Kutlu adında kadın isyan etti.Babasının tapulu arazisinin yanına kaçak inşaat yapılması...

Google Haberlere Abone ol
Belediye meclis toplantısında isyan etti

Bafra Belediyesi'nin mayıs ayı olağan toplantısı Ali Kale Turistik Tesisleri'nde yapıldı. Toplantıda meclisin aldığı kararlara dayanamayan Bafralı Özde Kutlu adında kadın isyan etti.

Babasının tapulu arazisinin yanına kaçak inşaat yapılması üzerine 2010 yılından buyana hukuksal mücadele veren Özden Kutlu, Belediye Meclisi'ne sunduğu itirazlarının ret edilmesi üzerine isyan etti ve toplantı esnasında elindeki fotoğrafları meclis üyelerine dağıtarak, durumu onlara izaha çalıştı.

Toplantıda görevli olan zabıta ekiplerince sakinleştirilmeye çalışan Özden Kutlu, “Lütfen gelin bakın yerinde görün, ben hakkımı istiyorum. Kimse masa başında peşkeş çekmesin. 2010 yılının 4. ayından beri bu böyle devam ediyor. Bütün Bafra’yı S.T’ye peşkeş çektiler. Geri dönüşüm olarak en az 15 yılı araştırılması lazım bu işin. Borsanın yanında var, çarşıda sokakta var, yeni yapılan kaymakam binasının orada bile hazine var. Gelin yerinde görün.” dedi.

Özden Kutlu’nun sakinleştirilip yerine oturtulması üzerine son olarak meclise sunduğu itirazı görüşüldü ve itirazı ret edildi.Toplantı bitiminin ardından Meclis üyeleri ile görüşen Kutlu son olarak İmar Müdürü İsmail Mümin Öztürk ile birlikte Ali Kale Turistik Tesisi’nden ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar