Belediye hizmetler için bayram takımı kurdu

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, günlük rutin hizmetleri aksatmadan huzur içinde bir bayram yaşamak için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Başkan Mustafa Çelik, belediye bünyesinde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Park...

Google Haberlere Abone ol
Belediye hizmetler için bayram takımı kurdu

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, günlük rutin hizmetleri aksatmadan huzur içinde bir bayram yaşamak için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Başkan Mustafa Çelik, belediye bünyesinde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Park Bahçeler, Zabıta ve Veteriner Müdürlüğü'nden Bayram Takımı (Ekibi) oluşturduklarını belirterek, "Huzur içinde bir bayram yaşayabilmek için gerekli tedbirleri aldık. 222 camide bayram temizliği yaptık. 14 yeni süpürge aracıyla cadde ve sokaklarımızı temizledik. Bölgemizdeki 55 mezarlıkta temizlik ve çevre düzenlemeleri yaparak ziyarete hazır hale getirdik." dedi.

Başkan Mustafa Çelik, Bayram Takımı'nın aldığı tedbirleri şöyle açıkladı: "Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Park Bahçeler, Zabıta ve Veteriner Müdürlüğü bayramda da görev yapacak. Temizlik ekipleri çöp toplama ve süpürme işlemlerini ara vermeden sürdürecek. Parkların bakım ve temizliği kesintisiz yapılacak. Veteriner Müdürlüğü hijyen ve haşere ilaçlamasına, Zabıta Müdürlüğü de her gün saat 23’e kadar denetimlerine devam edecek. Valilik, Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir ve diğer belediyelerle de koordineli olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."

Başkan Çelik, "Kocasinan Belediyesi sınırları içinde belediyeyi ilgilendiren her konuda vatandaşlarımız istek ve şikayetleri için 222 70 00 numaralı telefonu arayabilir, www.kocasinan.bel.tr e-posta adresinden de bize ulaşabilir." diye belirtti. CİHAN

Yorumlar