Belediye başkanları muhtarları dinledi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye'ye bağlı 69 köy muhtarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Ilıca Termal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, Erzurum Su...

Google Haberlere Abone ol
Belediye başkanları muhtarları dinledi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye'ye bağlı 69 köy muhtarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Ilıca Termal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürü Remzi Ertek, Büyükşehir Belediyesi’nden daire başkanları, Aziziye Belediyesi başkan yardımcıları ile ilgili müdürler de katıldı. 69 muhtara formlar dağıtılarak, su, kanalizasyon, yol, köy meydanı ve diğer sorunlarla ilgili yazılı olarak problemleri alındı. Daha sonra Sekmen ve Orhan sözlü olarak muhtarlardan problemlerini dinledi.

Problemlerin öncelik sırasına göre çözüleceğini dile getiren Sekmen, “Muhtarlarımızın beklentilerini alıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ilgili birimleri ve ilçe belediyelerimiz süratle sorunları çözecek." dedi. İlçelere veteriner hekim sözü verdiğini ve yakında atamaların yapılacağına vurgu yapan Mehmet Sekmen, “Veteriner hekimlerimiz danışmanlık hizmeti sunacak." diye konuştu.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da köylerle ilgili yapılacak çok iş olduğunu belirterek şunları söyledi: “Belediyemizin kendi imkanlarıyla ve Büyükşehir Belediyemizin destek ve yardımıyla yapabileceğimiz işler var. Şu ana kadar muhtarlarımızdan gelen dilekçelerin tamamının ve taleplerinin ne olduğunun listesi var. Bunların bir kısmını programa alabildik, bir kısmı ile ilgili de Büyükşehir Belediyemizden destek sağlamamız ve bazı kamu kuruluşlarından destek almamız gerekiyor. Hep birlikte beraber çözüm üreteceğiz." CİHAN

Yorumlar