Belediye Başkanı Yılmaz: Hayatın en büyük sermayesi ilişki sermayesidir

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’da başarıyı ve mutluluğu yakalamak için topyekun bir birlik ve beraberlik anlayışına sahip olmak gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Yılmaz: Hayatın en büyük sermayesi ilişki sermayesidir

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’da başarıyı ve mutluluğu yakalamak için topyekun bir birlik ve beraberlik anlayışına sahip olmak gerektiğini söyledi.

Başkan Yılmaz Samsunlu işadamı Abdullah Şahin’in verdiği yemeğe katıldı. Burada konuşan Yılmaz, geliştirilen dostlukların hayattaki en önemli sermaye olduğuna değinerek, "Hayatın en büyük sermayesi ilişki sermayesidir. Eğer bu sermayeye sahipseniz, ilişkileriniz güçlüyse diğer sermayelerin hepsini elde edebilirsiniz." diye konuştu.

Samsun sokaklarında şu anda yaklaşık 2 bin kişinin 50 milyon dolarlık bir makine parkı ile harıl harıl çalıştıklarını belirten Yılmaz, "Yani hepimiz bir yandan seçim gündemine elbette odaklandık ama belediyenin rutin günlük işlerinden, projelerimizden de taviz vermeden aynı hızla ve aynı hırsla çalışmaya devam ediyoruz. Şu anda demokratik bir güzellik şehirlerimizde yaşanıyor. Maalesef zaman zaman bu güzelliğe leke düşüren, bu güzelliği inciten bir mürekkep damlası gibi adeta kirleten bazı unsurlar olabiliyor. Ama biz buna takılmayacağız, Biz bunların seviyesine inmeyeceğiz. Ben kendimi bu şehre adamışım. Gecem gündüzüm, işim gücüm, benliğim bu kentle bir olmuş, bütünleşmiş. 45 gün sonra bu seçimler bitecek ve herkes söylediği ile, yaptığıyla kalacak. Bu şehrin enerjisini, olumlu havasını tüketmeye, emmeye çalışan unsurlar her zaman oldu. Üzülüyorum tabiî ki ama bunlarında üstesinden geleceğiz elbette." şeklinde konuştu.

Hiç bir zaman kibir ve gurur içinde olmadıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Biz her şeyi yaparak, uygulayarak bu şehirde öğrendik. Yani bu şehir bizim okulumuz oldu. Öyle bir pozisyondayım ki şu anda eğer istikrarımız devam ederse yani ülkemiz bu istikrarını koruyup devam ettirirse önümüzdeki beş yıl içersinde bu şehre çok şeyler daha katacağımı düşünüyorum. Bunu arzuluyorum, bunu düşünüyorum, planlıyorum. Seçimden sonraki yapacaklarımız ve ülkemizin geleceği Türkiye'nin istikrarı ile bağlantılıdır diye düşünüyorum. Toplumsal sorumluluk taşıyan, makam, yer, sivil toplum kuruluşu, medya gibi konumlarda olanların çok dikkatli olması gerektiğini söylemek istiyorum bir kez daha."
CİHAN

Yorumlar