Belediye Başkanı Sözlü, Babalar Günü’nde huzurevi sakinlerini unutmadı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, buradaki yaşlıların Babalar Günü’nü kutladı. Başkan Sözlü huzurevi sakinlerine gül verdi, çeşitli hediyeler...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Sözlü, Babalar Günü’nde huzurevi sakinlerini unutmadı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, buradaki yaşlıların Babalar Günü’nü kutladı.

Başkan Sözlü huzurevi sakinlerine gül verdi, çeşitli hediyeler sundu. Huzurevi sakinleri de Başkan Hüseyin Sözlü’nün Babalar Günü’nü kutlamayı unutmadı ve Başkan Sözlü’yü bir buket çiçekle karşıladı. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden ve onlarla dertleşen Başkan Hüseyin Sözlü, yatağından kalkamayanların da odasına gidip hediye ve çiçek verdi. Sadece babalara değil, annelere ve huzurevinin kadın sakinlerine de hediye ve çiçek veren Başkan Hüseyin Sözlü, bir huzurevi sakininden şiir dinledi. Huzurevi binası ve çevresinde incelemelerde bulunan Başkan Sözlü, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki şartların daha iyileştirilmesi için, huzurevi yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu.

CİHAN

Yorumlar