Belediye başkanı, mahalleli ile buluştu

Esenyurt Belediye Başkan Necmi Kadıoğlu, Güzelyurt Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Belediye başkanı, mahalleli ile buluştu

Esenyurt Belediye Başkan Necmi Kadıoğlu, Güzelyurt Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.


AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hakan Yılmaz’ın Yunus Balta Kültür Merkezi’nde organize ettiği sohbet programında Kadıoğlu, projelerini anlattı, soruları cevapladı.

Programda yerel seçimlerin önemine değinen Kadıoğlu, “ Ülkemizde kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin artmasını istiyoruz. Düşmanlıkların, kardeş kavgalarının bitmesini Türk, Kürt, Alevi, Sünni, ayrımlaştırmaların yapılmamasını istiyoruz. Birbirimizi farklılaştırmalardan ve kendi içimizde birbirimizi ötekileştirmeden uzak durmalıyız. ”dedi. İlave olarak “Esenyurt gün geçtikçe daha iyi seviyelere geliyor. Çamur ve balçık deryasından modern bir şehir haline getirdik. Vatandaşlarımızın dertlerine ve sıkıntılarına çözüm arayarak eksik ve sıkıntıları çözdük. “ ifadelerini kullandı.


AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hakan Yılmaz ise ”Belediye Başkanımız Esenyurt’u, modern, yaşanabilir ve gelişmiş bir şehir yaptı. Esenyurt ’un sorunlarını kendi sorunları gibi gördü. Bu sorunlara odaklanarak çare üretti” dedi.
CİHAN

Yorumlar