Belediye Başkanı Kargı pazarcı esnafının sorunlarını dinledi

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Belediye Kültür Sitesi'nde pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Pazarcı esnafıyla bir araya gelen Başkan Alp Kargı, amaçlarının pazarcı esnafının dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek, beraber...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Kargı pazarcı esnafının sorunlarını dinledi

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Belediye Kültür Sitesi'nde pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Pazarcı esnafıyla bir araya gelen Başkan Alp Kargı, amaçlarının pazarcı esnafının dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek, beraber çözmek istediklerini dile getirdi.

Sorunlara gerektiği kadar çözüm sağlanabilirse, bunun madalyaları olacağını ifade eden Başkan Kargı, "Sizlerden isteğim, bizden önceki belediye şunu dediydi, bunu dediydi diye bir tartışmaya girmeyeceğiz. Eğer geçmişte yapılan eksiklikler varsa bunlara sadece 'gözden kaçmıştır' diyeceğiz. Bizler, burada köylerle birlikte yetmiş milyon insana nasıl güzel hizmet sunarız, bunun için bir araya geldik. Bugün burada sizlerin taleplerini isteklerini not alıp, birkaç ay sonra tekrar bir araya gelip hangilerini çözdük, bunun toplantısını yapacağız.” dedi.

Pazarcı esnafının sorunları ve isteklerini dinledikten sonra yasal çerçevede neler yapılabileceğini anlatan Başkan Kargı, katılımlarından dolayı pazarcı esnafına teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar