Belediye Başkanı Kara’dan 'hayırlı olsun' ziyaretleri

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Valiliği bünyesinde yeni göreve başlayan il müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Kadir Kara ilk olarak İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü görevine...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Kara’dan 'hayırlı olsun' ziyaretleri

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Valiliği bünyesinde yeni göreve başlayan il müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Kadir Kara ilk olarak İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Yenice’yi makamında ziyaret etti. Başkan Kara, “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hüseyin Yenice’ye görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum. Osmaniye için bundan önce de olduğu gibi bundan sonra da İl Emniyet Müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalarımız devam edecek. Sayın Müdürümüz bilgi ve birikimlerini en iyi şekilde Osmaniye’ye yansıtarak bundan önceki görev yerlerindeki başarısını ilimizde en üst seviyeye taşıyacağına yürekten inanıyorum.” dedi. Osmaniye İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kara’ya teşekkür etti.

Ardından Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ramazan Çelik’i ziyaret eden Başkan Kara hayırlı olsun dileklerini iletti. İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ise Kara’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Başkan Kadir Kara son olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve İl Genel Meclis Başkanı Nuh Kara’yı makamında nezaket ziyarette bulunarak görevlerinde başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar