Belediye Başkanı Demirtaş, vatandaşlarla buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mahalle gezilerini sürdürüyor. Son olarak Hastane Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Demirtaş’a mahalle sakinleri davul-zurna, meşale ve havai fişek gösterileriyle karşıladı.

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Demirtaş, vatandaşlarla buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mahalle gezilerini sürdürüyor.

Son olarak Hastane Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Demirtaş’a mahalle sakinleri davul-zurna, meşale ve havai fişek gösterileriyle karşıladı. Soğuk hava ve yağan yağmura aldırış etmeyen mahalle sakinlerine, Numan geçidinde yoğun kalabalığa araç üstünden seslenen Başkan Demirtaş, "Bizim çocukluğumuzun geçtiği ara sokaklar buralar. Sizi bu şekilde coşkulu gördüğüm zaman heyecanım bi o kadar daha artıyor. Biz 2009 seçimlerinde tek yürek tek vücut olduğumuz gibi, bugüne kadar da, bugünden sonra da biz asla ayrımcılığa müsaade etmeyeceğiz. Bizim halkımızdan ayrımız gayrımız olmadı. Kendilerine nefis yapanların dışında, toplum adına en ufak bir yanlış işimiz olmadı." ifadelerini kullandı.

"BİZİM MÜCADELEMİZ HAK VE HİZMET MÜCADELESİDİR"

Biz seçim sathında sizlere imkânlarımız olursa Halk Ekmek Fabrikası yapacağız diye söz verdik diyen Başkan Demirtaş, "Biz bu sözümüzü yerine getirdik çok şükür. İlkadım’a yakışır ilkleri ilçemizde hayata geçirdik. Bu hizmetlerimize inanmayanlar, tapusuna itiraz edenler var. Televizyonda halkımıza ben bu tapuyu da göstereceğim." diye konuştu. Değişik söylemlerle aramıza nifak sokmak isteyenlere halkımız inanmıyor artık. İnanın ki ben nefsim için bir adım dahi atmadığına vurgu yapan Demirtaş, "Bizim mücadelemiz nefis mücadelesi değil. Bizim mücadelemiz hak mücadelesi hizmet mücadelesi." dedi.
CİHAN

Yorumlar