Belediye başkanı astsubayın kontrol ettiği tabancadan çıkan kurşunla yaralandı

Kırklareli Kaynarca Belediye Başkanı Türker, karakolda bir astsubayın kontrol ettiği silahın patlaması sonucu yaralandı.Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesi Kaynarca belde Belediye Başkanı Serdar Türker, dün bir düğüne katıldı. Türker, düğünde...

Google Haberlere Abone ol
Belediye başkanı astsubayın kontrol ettiği tabancadan çıkan kurşunla yaralandı

Kırklareli Kaynarca Belediye Başkanı Türker, karakolda bir astsubayın kontrol ettiği silahın patlaması sonucu yaralandı.

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesi Kaynarca belde Belediye Başkanı Serdar Türker, dün bir düğüne katıldı. Türker, düğünde belinde silahı olan alkollü şahsın çevreyi rahatsız etmesi üzerine durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma düğün alanına gelerek şahsı gözaltına aldı. Şahsın durumunu öğrenmek üzere karakola giden başkan Türker, o sırada görevli astsubay M.E.'nin şahsın silahı kontrol etmesi esnasında, tabancanın ateş alması üzerine çenesinden yaralandı. Ambulansla önce Pınarhisar ardından Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Türker ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Ameliyata alınacak olan Türker’in sağlık durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar